Kuvaa Nautaa Youtubessa

Lämpökuvausta pintaa syvemmältä – Kuvaa Nautaa -hankkeen tuloswebinaari

Tervetuloa mukaan kevään kuumimpaan webinaariin keskiviikkona 12.5.2021 klo 13.00 - 15.15!

Miten nautoja lämpökuvataan ja leiskuvia lämpökuvia tulkitaan? Lämpökuvausta pintaa syvemmältä -tuloswebinaarissa kuulet nautojen lämpökuvantamisen mahdollisuuksista ja sudenkuopista sekä viljelijän lämpökuvauskokemuksista. Webinaarissa päivänvalon näkevät myös KuNassa kehitetyt ohjeet sorkkien ja poikimahalvausten lämpökuvien tulkintaan! Lisäksi saat vinkkejä nautojen lämpökuvaukseen soveltuvan lämpökameran hankintaan.

Webinaarissa ääneen pääsevät tutkija Lilli Frondelius (Luonnonvarakeskus Luke), asiantuntija Inka Nykänen (Savonia), yrittäjä Sini Ryymin-Murtorinne ja projektipäällikkö Salla Ruuska (Savonia). Myös yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä!

Webinaari on maksuton ja se järjestetään verkossa (linkki lähetetään ilmoittautuneille lähempänä webinaaria). Ilmoittaudu mukaan täällä: https://link.webropolsurveys.com/S/4BA3A9C7AC5924C1

Tapahtuman järjestää Kuvaa Nautaa -hanke Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahaston tuella (EIP-rahoitus). Löydät tapahtuman myös Facebookista, Kuvaa Nautaa -hanke -sivulta.   

Hankkeessa mukana

hankkeessat