Kuvaa Nautaa Youtubessa

Kuvaa Nautaa mukana Nurmi ja nauta -verkkotapahtumassa 19.8.2020 klo 10.00 - 13.00 

Luonnonvarakeskus Luke järjestää 19.8.2020 Nurmi ja nauta -etätutkimuspäivän yhdessä MTK Pohjois-Savon kanssa. Löydät Luonnonvarakeskus, Maaninka -Facebook-sivun tapahtumista! 

Tapahtumassa esitellään uusimpia tutkimustuloksia nautakarjatalouden ilmasto- ja vesistövaikutuksista, ilmastonmuutokseen sopeutumisesta sekä nautojen ruokinnasta ja hyvinvoinnista. Virtuualinen tapahtuma lähetetään Luke Maaningalta.

Tapahtumassa ovat mukana hankkeet VarmaNurmi, CarboNurmi, JuuriHiili, Biokaasuapila, OrVo, Kuvaa Nautaa, ValioNP, FOMA, Kuopio Water Cluster ja Maatila2030. Tapahtuman järjestää Luonnonvarakeskus yhdessä MTK Pohjois-Savon Innostu Tiedosta -hankkeen sekä Savonia-ammattikorkeakoulun kanssa.

Tervetuloa mukaan haistelemaan maatalouden tutkimuksen uusia tuulia! 

Älyrehu-hanke järjesti Innovaatioita navettaan -tilapäivän

Älyrehu-hanke järjesti Innovaatioita navettaan -tilapäivän suomussalmelaisella Korpelan Maito -maitotilalla 28.1.2020. Tapahtuma keräsi noin 20 viljelijää ihmettelemään rehun laatua ja säilörehun kuiva-aineen pikamittausta. Tilaisuudessa päästiin tutustumaan myös säilörehun ja nautojen lämpökuvaukseen. Kiitos osallistujille ja Älyrehu-hankkeelle! 

Tapahtuma herätti myös median huomion, käy tutustumassa juttuihin täällä:

Radiohaastattelu Yle Uutiset Kainuu 28.1.2020 klo 16:

Televisiohaastattelu paikallisuutisissa Yle Uutiset Pohjois-Suomi 28.1.2020   

Suomussalmelaisella maitotilalla kokeiltiin tekniikkaa, jolla sairastuneen lehmän voi löytää ennen kuin se oireilee -verkkojulkaisu

 

Lämpöinen joulutervehdys Kuvaa Nautaa -hankkeen porukalta! Kiitos kuluneesta vuodesta ja menestystä vuodelle 2020. Joulun lahja Kuvaa Nautaa

 

AgriFuture mainos 2019

  • 1
  • 2

Hankkeessa mukana

hankkeessat