Kuvaa Nautaa Youtubessa

Vaikka Kuvaa Nautaa -hanke onkin jo päättynyt, pääset lukemaan lämpökuvauksesta uusimmasta KM VET -lehdestä (4/21)!

Lämpökuvausta pintaa syvemmältä – Kuvaa Nautaa -hankkeen tuloswebinaari

Tervetuloa mukaan kevään kuumimpaan webinaariin keskiviikkona 12.5.2021 klo 13.00 - 15.15!

Miten nautoja lämpökuvataan ja leiskuvia lämpökuvia tulkitaan? Lämpökuvausta pintaa syvemmältä -tuloswebinaarissa kuulet nautojen lämpökuvantamisen mahdollisuuksista ja sudenkuopista sekä viljelijän lämpökuvauskokemuksista. Webinaarissa päivänvalon näkevät myös KuNassa kehitetyt ohjeet sorkkien ja poikimahalvausten lämpökuvien tulkintaan! Lisäksi saat vinkkejä nautojen lämpökuvaukseen soveltuvan lämpökameran hankintaan.

Webinaarissa ääneen pääsevät tutkija Lilli Frondelius (Luonnonvarakeskus Luke), asiantuntija Inka Nykänen (Savonia), yrittäjä Sini Ryymin-Murtorinne ja projektipäällikkö Salla Ruuska (Savonia). Myös yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä!

Webinaari on maksuton ja se järjestetään verkossa (linkki lähetetään ilmoittautuneille lähempänä webinaaria). Ilmoittaudu mukaan täällä: https://link.webropolsurveys.com/S/4BA3A9C7AC5924C1

Tapahtuman järjestää Kuvaa Nautaa -hanke Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahaston tuella (EIP-rahoitus). Löydät tapahtuman myös Facebookista, Kuvaa Nautaa -hanke -sivulta.   

Lämpökuvauksesta moneksi -webinaarisarjan toinen osa on nyt katsottavissa

Tiedonnälkäiset saavat jälleen nauttia kattavasta tietopaketista. Tällä kertaa aiheena on sorkkien terveys ja lämpökuvaus sorkkaterveyden seurannan apuvälineenä. Asiantuntijana webinaarissa on Luonnonvarakeskus Luken tutkija Lilli Frondelius.

Ontumisen varhainen havaitseminen kannattaa, mutta onko lämpökuvaus käyttökelpoinen apuväline sorkkaterveyden seurannassa? Entä miten lämpökuvauksen käyttökelpoisuutta testattiin Luke Maaningan koenavetassa? Muun muassa näihin kysymyksiin saadaan vastaus webinaarissa.

Webinaarin pääset katsomaan alla olevasta linkistä:

http://youtu.be/rEA_KqiFADo

 

Hankkeessa mukana

hankkeessat